Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

Ung Lydig slavetøs søges,

  • Postnummer: 2600
  • Aldersgruppe: 18-20
  • Højde: 150-154
  • Kropsbygning: Petite
  • Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25
  • Oprettet: 14. marts 2019 23:13
  • Udløber: 174 dage, 3 timer
Ung Lydig slavetøs søges,
Ung Lydig slavetøs søges, - Billede2Ung Lydig slavetøs søges, - Billede3Ung Lydig slavetøs søges, - Billede4Ung Lydig slavetøs søges, - Billede5Ung Lydig slavetøs søges, - Billede6Ung Lydig slavetøs søges, - Billede7Ung Lydig slavetøs søges, - Billede8Ung Lydig slavetøs søges, - Billede9Ung Lydig slavetøs søges, - Billede10Ung Lydig slavetøs søges, - Billede11

Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 bedømmelser, gennemsnit: 1,00 af 5)
Loading...
Se kommentarer og anmeldelser af annoncen længere nede på siden.

Beskrivelse

Lydig slavetøz som er klar til at underkaste dig under min totale kontrol.

Jeg vil prøve at lave en plan, som tilgodeser din dagligdag med skole eller arbejde etc., Me klart så forventer, at du følger mine planer til punkt og prikke.

Hverdagen, vil i større eller mindre grad, fungere som et master slavepige forhold, hvor jeg planlægger din dag. Du vil aldrig blive udsat for fysisk vold (udover det aftalte), og vi vil have et stopord som jeg respekterer 100%. Derudover aftaler vi en række retningslinjer, så dine grænser ikke overtrædes.

Tilgengæld vil vi begge få en oplevelse for livet – om den så varer 3 dage, eller 3 år, er svært at sige.

Som slave ved mig, vil du komme til at foretage en del udfordriner, og ikke mindst overholde dine seksuelle forpligtelser. Din typiske plads, vil være på gulvet – Sofaen er noget man gør sig fortjent til!

Og hvis du er en god pige, Så vil du modtage gaver, af varierende størrelse. Men tigger du om gaver, kan du være sikker på ikke at få noget. Desuden, vil du naturligvis, få det daglige behov for føde og drikkevarer dækket.

Som person, søger du at afprøve dine grænser, og tænder formentlig på at være underlagt en andens kontrol. Dit privatliv, kommer helt i hænderne på din master! Hvem du har sex med, hvem du ses med, hvem du skriver/snakker med og meget mere! Ved du på forhånd, at du kun kan/vil i en periode, måske en prøveperiode kan det arrangeres.

Vi starter altid med at mødes offentligt, og se hinanden lidt an – Hvis kemien er der, kommer du med hjem, og så må vi tage den derfra.

Når du henvender dig, vil du som noget af det første, blive bedt om at sende et eller flere billeder. Det er dit første bevis på, at du er lydig! Du skal ikke sende det uopfordret – Jeg fortæller hvordan billedet skal være!

Så vil du have en oplevelse for livet samenmed en Master med rigtig mange års erfaring som Master, og i slavepige oplæring – så lad mig høre fra dig.

Annonce-ID: 9625c8abb4ccc6f9

Sponsorerede links


Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.Sponsorerede links

For at kontakte personen bag annoncen, bedes du indtaste en besked via formularen nedenfor.
VIGTIGT: Bliver du bedt om betaling forud, så anmeld venligst annoncen.

Information om annoncøren

  • Oprettet af: Sircumalot
  • Medlem siden: 18. juni 2018

Andre annoncer oprettet af Sircumalot

  • Ingen andre annoncer.
Seneste annoncer oprettet af Sircumalot »