Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

Søger en dejlig feminin kvinde til romantisk middag

  • Postnummer: 4200
  • Oprettet: 28. september 2018 14:49
  • Udløber: 126 dage
Søger en dejlig feminin kvinde til romantisk middag
Søger en dejlig feminin kvinde til romantisk middag - Billede2Søger en dejlig feminin kvinde til romantisk middag - Billede3

Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (7 bedømmelser, gennemsnit: 1,14 af 5)
Loading...
Se kommentarer og anmeldelser af annoncen længere nede på siden.

Beskrivelse

No inquiries from foreign women please !. You are born in Denmark, speak Danish and do not send a translated email to me.

Og jeg opretter mig IKKE på nogen anden dating side for at skrive med dig. Kontakten forgår på mail.

Hvis du er dansker og ikke er ude på at få mig over på en dating side for at skrive, ja så læs videre herunder.

Hejsa smukke kvinde..

Er du mon en sød kærlig og feminin kvinde fra Sjælland eller Fyn, som er feminin og kan lide at gå i kjoler, en der er romantisk anlagt, og til levende lys, god mad, hygge med film. Nyder du at blive forkælet med alt fra undertøj, smykker, parfume, chokolade og blomster. Hvis ja, så kunne du godt være kvinden som jeg leder efter til min helt store drøm!.

En drøm der handler om et romantisk ferieophold i et lejet luksus feriehus for 2 med masser af romantik – et pænt dækket bord med hvid dug, foldede servietter, en vase med blomster og en masse levende lys på både bordene og gulvet, god mad og vin, hygge med en romantisk eller erotisk film på dvd’en og ild i brændeovnen i baggrunden, efterfulgt af en tur i spaen sammen med noget sødt og flydende til ganen i form af f.eks. Champagne og friske jordbær dyppet i chokolade, og sidst men ikke mindst, noget dejlig frækt sex både i spaen men også i og udenfor dobbeltsengen. Feriehuset er fundet og ligger på Sjællands odde. Det indeholder 4 soveværelser med elevations senge, 2 badeværelser bruseniche og væghængte toiletter og med spa og sauna i det ene. En stue og køkken med lækre lædermøbler, fladskærms tv, dvd, stereoanlæg samt brændeovn. Et køkken med glaskeramisk komfur, ovn, emhætte, opvaskemaskine og amerikansk kølefryseskab med isterning maskine.

Du vil som kvinde vil være i centrum og blive forkælet med frækt undertøj, nylonstrømper, en lækker kjole, samt et par høje stiletter på fødderne. Og under middagen vil du få gaver som parfume, smykker og chokolade. Samlet værdi: 7500 kr.

Jeg har dog nogen ønsker som du skal kunne matche.
Du er Dansker/Danish – born in Denmark.
Du er normal af bygning.
Du bruger en D skål i bh og medium i trusser.
Helst ikke ryger.

Lidt om mig.
Jeg er en moden single mand på 41 år fra Slagelse. 186 høj, buttet af bygning. (99 kg), har lysblond hår, og blå øjne. Jeg elsker at lave god mad og hygge med levende lys, og se en romantisk eller erotisk film, samt kysse, kærtegne og have noget dejlig sex. Jeg er godt udrustet, med en pik på 15 cm. Som kan fylde en kvinde ud.

Hvis det lyder som noget for dig, og det kunne have din interesse, og vil vide mere. Så skriv til mig, og send gerne et billede med, hvis du vil have et retur af mig, jeg kan kontaktes på [email protected]):

Annonce-ID: 83459f873c01fc42

Sponsorerede links


Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.Sponsorerede links

For at kontakte personen bag annoncen, bedes du indtaste en besked via formularen nedenfor.
VIGTIGT: Bliver du bedt om betaling forud, så anmeld venligst annoncen.

Information om annoncøren

  • Oprettet af: Martin41
  • Medlem siden: 21. oktober 2017

Andre annoncer oprettet af Martin41

Seneste annoncer oprettet af Martin41 »