Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

Sidste forsøg! Mand søger Mand!

  • By: Herning
  • Postnummer: 7400
  • Oprettet: 02-04-2018 07:11
  • Udløber: 39 dage, 10 timer

Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...
Se kommentarer og anmeldelser af annoncen længere nede på siden.

Beskrivelse

Hej!

Jeg er en Ung Fyr, som forsøger en sidste gang at finde en der kan hjælpe med at fører min fantasi ud i verden. Søger en anden fyr og DU SKAL være aktiv og må gerne være passiv!

Jeg er i et forhold med en pige, som jeg er rigtig glad for og som ikke ved noget om det her, så det skal være diskret og lige til, DU skal Have stedet! LÆS TEKSTE OG SVAR PÅ DET JEG SKRIVER HVIS DU VIL HAVE RESPONS!!! Forvent at der kun bliver denne ene gang, måske (MAX) en gang mere, hvis det er virkelig godt, eller du vil vise mig noget ekstra, hvis du skal overtale mig til, at det skal være mere end det, så skal du både være god, kunne noget helt specielt og bo relativt tæt på. Jeg bor i Herning, Jylland og hvis det kun er en, måske 2 gange så kommer jeg gerne til dig i hele DK.

Jeg er 190cm høj, vejer 95 kg, er muskuløs, med lidt mave, min pik er ca. 17-18 cm lang og 4.5 cm (diameter) tyk.

Det her er min fantasi:
Jeg kommer hjem til dig, du viser mig ind i dit soveværelse, hvor jeg sætter min taske.
Du giver mig en øl/vin/andet og viser mig ud på badeværelset. Jeg styrer det hele, så du skal gøre som jeg siger (Hvis du gerne vil styrer, så kan vi snakke om det).
Jeg beder dig smide tøjet og tager selv mit af. Fylder din håndvask med lunken vand og viser dig min anal douche. Jeg viser dig hvordan den virker, ved at skylle dig oppe i røven, hvorefter du skyller mig i røven.
Så tager jeg min skraber frem og lidt skum, bukker mig ind over bordet og spreder mine ben, smøre skummet mellem mine balder og lader dig skrabe mig glat.
Så beder jeg dig gå ind under bruseren og vaske dig de steder jeg fortæller dig. Så går jeg ind under bruseren og beder dig vaske mig de steder jeg fortæller dig. Så tørre vi os selv.

Vi går ind i soveværelset igen, jeg beder dig stå på den ene side af sengen, mens jeg pakker alt mit legetøj ud og ligger det op efter størrelse, enten på sengen hvis den er stor nok, eller på en kommode eller et bord.
Så giver jeg dig en massageolie og lægger mig på maven i sengen. Jeg beder dig om at massere mig og fortæller dig hvor du skal massere henne, så du når hele min bagkrop rundt. Så vender jeg mig og fortæller dig hvor du skal massere mig, så du når hele forkroppen rundt.
Så beder jeg dig slikke mine nippels, kysse mine inderlår, slikke og kysse mine nosser, slikke op og ned af min pik, trække huden tilbage og slikke mit pikhoved og så sutte min pik.
Når du har suttet den i noget tid på forskellige måder, så løfter du mine ben, spreder mine balder og slikker mig i røven, først uden på åbningen og så tungeknepper mig, så skifter du mellem at slikke min røv og sutte min pik (Den med at slikke røv er kun hvis du vil).
Så sætter jeg mig på knæ i sengen, med spredte ben. Du slikker mig lidt mere i røven (Hvis du vil), smøre med glidecreme og stikker 1 finger op, leger lidt, så 2 fingre op, leger lidt og så 3 fingre op.

Så vil jeg se din pik stiv, så jeg kan finde det legetøj der passer i størrelsen. Jeg sætter mig klar på knæ igen og så begynder du at lege med min røv igen, med det legetøj jeg fortæller dig, at du skal bruge.
Du leger og udvider mig, indtil det legetøj der passede med din størrelse, hvis det er en buttplug, så lader du den sidde i.

Nu ligger du dig ned på ryggen og så vil jeg prøve at sutte pik. Jeg slikker og kysser dine nosser, slikker op og ned af din pik, trækker huden tilbage og slikker dit pikhoved, sutter din pik. Hvis der er noget du syns jeg skal gøre, så sig det. Jeg prøver at sutte den på forskellige måder og måske slikker jeg dig i røven og skifter mellem det og at sutte din pik, leger måske også lidt med dit hul. Jeg vil gerne sutte dig til du kommer, så jeg prøver at sluge (Det er kun hvis du kan komme flere gange at jeg sutter dig til du kommer).

Når jeg er færdig med dig, så sætter jeg mig på knæ igen, hvis jeg har buttplug i, så trækker du den ud. Slikker mit åbne hul godt (Hvis du vil) og leger lidt med det, så bruger du den buttplug eller dildo jeg sidst have oppe, for lige at udvide mig det sidste. Når jeg er klar, så smøre du mit hul og din pik og starter med at kneppe mig som jeg siger du skal, langsomt til hurtigt og kun spidsen til helt i bund, som jeg siger du skal. Hvis du er sygdomsfri, lige som jeg er og har lyst, vil jeg gerne have den uden gummi, jeg vil gerne mærke din sæd når du kommer oppe i mig. Når du har tømt dig oppe i mig, vil jeg gerne prøve at slikke dig ren.

Så finder jeg det legetøj der passer bedst til min størrelse. Så slikker jeg dig måske i røven, smøre dig og leger med mine fingre, 1 op til 3, så begynder jeg langsomt at udvide dig, viser dig det valgte legetøj inden hver gang. Når du kan tage den der passer til min størrelse, så lader jeg den sidde hvis det er en buttplug.

Så lader jeg dig sutte lidt mere på min pik, jeg fortæller hvordan du skal gøre og stopper dig når det er nok.
Så sætter du sig på knæ igen og jeg tager buttpluggen ud, hvis der sidder sådan en, måske slikker jeg dig lidt før jeg leger lidt mere med den sidste buttplug. Så smøre jeg dit hul og min pik, hvorefter jeg knepper dig, langsomt til hurtigt og kun med spidsen til helt i bund. Hvis du er sygdomsfri og vil uden gummi, så vil jeg gerne uden og prøve at komme oppe i dig. Når jeg er kommet, så må du gerne sutte mig ren, hvis du har lyst og så drikker vi en øl/iidt vin/ andet, mens vi slapper af.

Efter noget tid, vil jeg gerne lege lidt mere. Du skal hjælpe mig med at prøve resten af mit legetøj. Jeg sætter mig på knæ og du starter med at bruge det legetøj, der passede med din størrelse. Så når jeg føler mig klar, så fortæller jeg dig hvad for en du så skal prøve og hvordan du skal gøre det. Jeg vil gerne prøve helt op til den store røde buttplug jeg har, hvis du har en der er større så vil jeg også gerne prøve den og til sidst prøve med den oppustelige til den eller jeg ikke kan mere. Hvis det kan lade sig gøre, vil jeg også gerne prøve at have din hånd op?

Når det er prøvet, eller jeg ikke kan mere, så vil jeg gerne give dig samme tur, hvis du har lyst til at prøve.
Så kan vi slappe af, snakke eller hvad der nu er stemning for. Hvis der er mere tid og lysten er der, så kan vi godt lege lidt mere, både med sut, leg og knep.

Jeg vil gerne prøve andre ting også? Hvis jeg kan lide at sutte pik, så vil jeg måske også gerne prøve at blive gagget, måske endda med opkast hvis du vil? Der er flere ting, men dem kan vi tage når du skriver.

Hvis det er ok med dig, så vil jeg også gerne at du tager nogle billeder med min telefon, mens jeg sutter dig, mens du leger med mit hul og mens du knepper mig. Vil også gerne tage nogle billeder af dig under det hele, hvis du vil? Enten med din eller min telefon? Hvis du vil, så vil jeg også gerne have hjælp til at tage billeder af mig, jeg ligger/stiller mig i forskellige stillinger og så tager du billederne. Enten før eller efter legen, måske begge?

Jeg forventer at du er med på det jeg har skrevet, dog med undtagelse af der hvor der står (Hvis du vil).
Du skal som sagt have stedet, eller også skal du bestille et hotelværelse, så giver du værelset og så skal jeg nok komme til dig. Hvis du gerne vil og stemningen er for det, fra os begge, så kan jeg godt blive og overnatte, lege lidt med dig om natten og lege lidt om morgenen også? Din alder betyder ikke noget for mig, hvis du er frisk, men du skal ikke være alt for overvægtig. Hvis du har meget hår i skridtet så vil jeg gerne trimme eller barbere det, hvis du vil?
Hvis du er interesseret i at høre mere, så send en mail til [email protected]k hvor du beskriver dig selv, alder, højde, vægt, udseende, pik størrelse (Længde og tykkelse). Med mailen, SKAL du sende billeder af din pik, din røv og din krop, du bestemmer selv om ansigtet skal med og send gerne flere forskellige. Så sender jeg gerne flere forskellige billeder retur af min pik, røv og krop, hvis du sender ansigt gør jeg også.

Jeg vil gerne at alt er aftalt inde, så forvent lidt skriven inden mødet.
Jeg har forsøgt at lege med en mand 1 gang før, men min pik ville ikke rigtig, så jeg medbringer en lille blå pille til mg selv og en ekstra, hvis du har brug for det.
Hvis du har noget du gerne vil tilføje legen eller mener jeg skal prøve, så sig til. Jeg er meget nysgerrig på det meste også tis og bæ.
Hvis der er noget legetøj du gerne vil bruge på mig, andet end nævnt, større dildo eller buttplug eller hvis du vil se mig i frækt undertøj og det ikke er noget jeg har, så kan vi aftale det og så køber du det og får det sendt til mig eller giver mig det når jeg kommer.

Det her kan blive dit livs tilbud, så tag imod det!

Jeg er ikke på mailen hver dag, men forsøger på at være der inde hver anden/tredje.

Hvis du er interesseret, så skriv til min mail, så finder vi ud af de sidste detaljer.
Glæder mig til at høre fra dig.

Annonce-ID: 5625ac1bacad2100

Sponsorerede links


Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.Sponsorerede links

For at kontakte personen bag annoncen, bedes du indtaste en besked via formularen nedenfor.
VIGTIGT: Bliver du bedt om betaling forud, så anmeld venligst annoncen.

Information om annoncøren

  • Oprettet af: Legmedmig
  • Medlem siden: 06-10-2017

Andre annoncer oprettet af Legmedmig

Seneste annoncer oprettet af Legmedmig »

QR-kode for denne annonce

Scan denne kode