Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

GRATIS SEX OG FILM HYGGE TIL KVINDER HJEMME HOS MIG.

  • Postnummer: 4700
  • Aldersgruppe: 21-25
  • Højde: 190>
  • Kropsbygning: Spinkel
  • Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45
  • Oprettet: 15. februar 2020 09:27
  • Udløber: 177 dage, 17 timer
GRATIS SEX OG FILM HYGGE TIL KVINDER HJEMME HOS MIG.
GRATIS SEX OG FILM HYGGE TIL KVINDER HJEMME HOS MIG. - Billede2GRATIS SEX OG FILM HYGGE TIL KVINDER HJEMME HOS MIG. - Billede3GRATIS SEX OG FILM HYGGE TIL KVINDER HJEMME HOS MIG. - Billede4GRATIS SEX OG FILM HYGGE TIL KVINDER HJEMME HOS MIG. - Billede5

Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (10 bedømmelser, gennemsnit: 1,00 af 5)
Loading...
Se kommentarer og anmeldelser af annoncen længere nede på siden.

Beskrivelse

Er du en kvinde så er der her chancen for at blive lækkert forkælet i sengen. Er godt udstyret og har en dejlig slank hot krop samt store hænder som elsker at røre tage på dejlige bryster. Der også mulighed for at sutte min store lange behåret pik som var det en slikkepind. Har nogle dejlige bløde muskler. Som opvarmning og forspil bliver der sat en film på som du må vælge. Der også mulighed for overnatning som er meget praktisk,hvis du for eksempel bor i en anden by men kun i weekenden. Kan også tilbyde lidt forfriskninger for sex giver god motion. Hvis kemien er der er jeg også åben for at blive bollevenner og ses ind imellem til sex. Du også velkommen til at skrive hvad du kan lide at fyren gøre ved dig når du ligger nøgen i sengen og kan se fyren med sin lange stive pik samt hans dejlige overkrop. Er meget renlig da jeg næsten går i bad hverdag.

Store bryster er en af de ting der tænder mig og kan også godt lide langt hår. Rød-orangehåret piger tænder gnister da jeg har en svaghed for Batgirl. Elsker også kvinder med humor og når jeg bliver kysset på kinden. Hvis du har en veninde kunne jeg også være frisk på en trekant.

Er du en ung kvinde i 20,erne som tænder på at gå i seng med ældre fyre, så kan dine hede våde drømme gå i opfyldelse her.

Har haft sex en enkelt gang så min pik er stadig temmelig uprøvet. Men det var også en dejlig oplevelse hvor jeg lavet Doggy Style og blev riddet af kvinden mens jeg hygget mig med hendes bryster. Så fik jeg også suttet pik og det var en virkelig lækker fornøjelse.

Men er inden i gamet med hvad det handler om med temaet sex.

Efter folkeskolen efterskole tiden er forbi og man er kommet ud i fast job vil jeg sige det er blevet noget mere ensomt selvom at jeg ikke ligefrem mangler underholdning da jeg samtidig er nørd. Kan godt lide at se film og læse tegneserier. En i mellem bliver det da også til nogle biografture. Er især vild med Marvel Cinema Universe som er inspireret fra Tegneserierne og synes dog at DC halter efter. Bliver dog til en gå tur eller Københavner tur I ny og næ. Har også en cykel så det med at komme frem og tilbage i byen er ikke noget problem. Er her inden fordi jeg ikke for noget sex til hverdag.

Navn Kasper.
By Næstved.
33 år.
22457298 sms

Annonce-ID: 5635e1fee4bd0d6a

  

Sponsorerede links


Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.Sponsorerede links

For at kontakte personen bag annoncen, bedes du indtaste en besked via formularen nedenfor.
VIGTIGT: Bliver du bedt om betaling forud, så anmeld venligst annoncen.

Information om annoncøren

Bryster

  • Oprettet af: Bryster
  • Medlem siden: 23. november 2019

Andre annoncer oprettet af Bryster

  • Ingen andre annoncer.
Seneste annoncer oprettet af Bryster »