Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

Nye oplevelser

  • By: Kolding
  • Oprettet: 19-12-2017 02:02
  • Udløber: 20 dage, 6 timer

Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...
Se kommentarer og anmeldelser af annoncen længere nede på siden.

Beskrivelse

Jeg er til normal sex to voksne kan blive enige om , jeg vil ikke giftes, men er du den rigtige kan det blive til mere end one night stands! Jeg siger hvad jeg vil have, og det samme skal du og hvis du kan hjælpe, håber jeg på, at høre mere fra dig.. Jeg vil have en fræk krop, en fræk fisse, som måske skal læres op ! Ellers ikke andet.
Jeg tidl. gigolo i Beverly Hills USA, med stor kundekreds. Helipilot, officer, prof soldat. Jeg kan godt lide en ung kvinde der søger en erfaren mand for at få moden erfaring. Men modne kvinder der måske har levet i et kedeligt ægteskab har jeg også givet mange uforglemmelige oplevelser.
Jeg kunne give dig en god massage, evt. gå over i noget mere intimt massage. Noget leg med tungen lige til grænsen mens fingrene involveres blødt på og i dig, måske vil du have pikken blidt eller lige på. Jeg kan køre dig så langt, så du vil tigge om at jeg tager dig i fissen.
Vil du lege? . Jeg elsker at lege med en kvindekrop. lege blidt med dig og få dig helt op i det røde felt og få safterne til at løbe ved at slikke, pille, kilde og suge … når så du er helt varm, så knepper jeg dig, blidt / hårdt! Mulighederne er mange. Men aldrig længere end DU vil . Jeg er ikke til BDSM eller tvang, men alt to fornuftigt tænkende mennesker kan blive enige om sammen. Mødested efter aftale. Hele landet.skriv trygt-kss2055jrr att geemiael

Annonce-ID: 681590ce7c6b370d

Sponsorerede links


Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.Sponsorerede links

For at kontakte personen bag annoncen, bedes du indtaste en besked via formularen nedenfor.
VIGTIGT: Bliver du bedt om betaling forud, så anmeld venligst annoncen.

Information om annoncøren

  • Oprettet af: kaisor61
  • Medlem siden: 27-05-2016

Andre annoncer oprettet af kaisor61

Seneste annoncer oprettet af kaisor61 »

QR-kode for denne annonce

Scan denne kode