Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

KBH + Nordsj: Sissy søger stor pik – sutte og ride

  • Oprettet: 14. august 2018 12:35
  • Udløber: Denne annonce er udløbet
KBH + Nordsj: Sissy søger stor pik – sutte og ride
Min bagdel er SÅ klar til at få din pik blidt - men fast.....KBH + Nordsj: Sissy søger stor pik - sutte og ride - Billede3Skal du glide op i denne dejlige stramme numse.....KBH + Nordsj: Sissy søger stor pik - sutte og ride - Billede5Der er lynlåse i min hætte - du skal åbne til munden......KBH + Nordsj: Sissy søger stor pik - sutte og ride - Billede7Træk mine trusser til siden og gnid din pik mod mit hul og lad den langsomt glide ind.........til jeg stønner af lyst....

Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 bedømmelser, gennemsnit: 3,33 af 5)
Loading...
Se kommentarer og anmeldelser af annoncen længere nede på siden.

Beskrivelse

(Husk læs det sidste også)

Sissy søger stor pik at sutte og blive taget – er passiv og vil kneppes – gerne af en tyk pik – der gør lidt ondt til at starte med…….Se billederne af den tøs jeg er med mine net-strømper, røde BH med fyldte bløde bryster og min helt glatte bagdel og anus – jeg har maske (se billede 8) på når du knepper mig så du kan desværre ikke se mit dejlige kvinde-ansigt – dejligt anonymt og du får den helt rigtige fornemmelse og kan selv tænke dig til hvem du ønsker at “se” bag masken – og blot munden og min anus er tilgængelig så er du tilfreds…….

Jeg sidder på sengen når du kommer – og du lyner op for munden så jeg kan tage dig til roden. Når du har lyst vender du mig om og knepper mig blidt i min anus……………eller lægger mig på ryggen og giver mig din dejlige hårde pik…….

Ingen udlændinge eller folk af arabisk herkomst!!!!!

LÆS – VIGTIGT:

Skal det være i denne uge – – skal det være hos dig – så kommer jeg og sutter dig hvis du ligger på din seng med stiv pik……..

1) Tænk over når du skriver om du virkelig ER seriøs – eller om du blot ønsker at onanere til billederne. Men skriv dog 2-3 linier incl dine mål, vægt, hvornår du kan og hvor du bor. Og så et billede af din krop med stiv pik…….

2) Hvis ikke du kan formulere dig om hvad du ønsker og har lyst til – så er du enten ikke interesseret nok – eller også tilhører du et samfundslag eller en person-type som vi under alle omstændigheder ikke har lyst til. Vi tænder på folk der har ligeså meget mellem ørerne som mellem benene…….

(For at det ikke skal være løgn er der een der har sendt en video af en pik han – ligegyldig hvor meget han rev i den – ikke kunne få op – og det var derhjemme hos ham selv………jesus)

Annonce-ID: 820593aa32f993d9

Sponsorerede links


Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.Sponsorerede links

For at kontakte personen bag annoncen, bedes du indtaste en besked via formularen nedenfor.
VIGTIGT: Bliver du bedt om betaling forud, så anmeld venligst annoncen.

Information om annoncøren

  • Oprettet af: Caines
  • Medlem siden: 11. marts 2015

Andre annoncer oprettet af Caines

  • Ingen andre annoncer.
Seneste annoncer oprettet af Caines »